Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ремонти и срещи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеНа кое казваш главни релета? То е едно отпред в двигателния отсек пред шофьора. Там има и една черна кутийка с два дебели червени кабела. Отвори я и виж какво става вътре
За кутията си прав.Там е главния бушон за инсталацията,но си е наред!Чистачките също!
Прочети по-горе как съм разрешил временно въпроса и после пиши глупости!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеБлагодаря , колега!Не знаех,че като се преебе релето за халогените и спират дюзите,помпата,бобините,клапана за бензиновите пари и отоплението на сондата!
За кутията си прав.Там е главния бушон за инсталацията,но си е наред!Чистачките също!
Прочети по-горе как съм разрешил временно въпроса и после пиши глупости!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеХа така!
А сега да ви се оплача!Днеска Алфи ми спретна страхотен номер.Насред гробищата угасна!Или си помисли,че ще го погребвам или просто от свински инат ми го направи.Разчоплих въпроса и се оказа,че главните релета се държат , като покойници.На клеми 85 и 86 не им идваше нищо или почти нищо.Само на едното мизерен плюс,което обаче не ме грееше.Измъкнах две други,винаги си нося и ги свързах към гнездата.Управлението им взех от чистачките и за сега движа.Обаче оборотомера е мъртвец и само свалям схемата и слизам да го аутопсирам!
Някой,ако е имал подобен проблем и го е решил без да закопава кочината-да свирка!точка
Comment
-
Нищо!Пълно мъртвило!За сега кара така,но едно придърпване,като от прекъсване на ток си го има.получи се два дена преди да стане цялата щуротия,но още нямам време да разчопля въпроса.Прави го един-два пъти на ден,но е изнервящо.Другото,което открих,покрай цялата дандания е,че беше счупена кутията за бензиновите пари под левия калник.Маркучите бяха накъсани тоже!Изхвърлих я и свързах двата маркуча директно през клапана.
Сега става интересно!Дали от директния ток от акумулатора ,през релетата за останалия чарколяк или от маркучетата,но колата стана ония звяр,който помня от преди 10 години.Спирачките също се подобриха значително!
Странгер65,не ми се връзвай!Като Алфи ми прави номера съм нервен!При нас главните релета са отдясно над акумулатора!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНищо!Пълно мъртвило!За сега кара така,но едно придърпване,като от прекъсване на ток си го има.получи се два дена преди да стане цялата щуротия,но още нямам време да разчопля въпроса.Прави го един-два пъти на ден,но е изнервящо.Другото,което открих,покрай цялата дандания е,че беше счупена кутията за бензиновите пари под левия калник.Маркучите бяха накъсани тоже!Изхвърлих я и свързах двата маркуча директно през клапана.
Сега става интересно!Дали от директния ток от акумулатора ,през релетата за останалия чарколяк или от маркучетата,но колата стана ония звяр,който помня от преди 10 години.Спирачките също се подобриха значително!
Странгер65,не ми се връзвай!Като Алфи ми прави номера съм нервен!При нас главните релета са отдясно над акумулатора!
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеНа мен там са ми за климатика. А за придърпването от време на време провери си хубаво куплунга за датчика на маховика. На мен ми се вадеха самите жички. Като го вкарах в час всичко изчезна. Той се пада горе-долу при делкото
колега,захранване стига ли ти до клемореда. да не е от таблото нещо.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениебе оставяй го тоя. тя неговата кола и делко няма
колега,захранване стига ли ти до клемореда. да не е от таблото нещо.
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщениеМай само Имолите нямат....
Не бъркайте,че щом има дистрибуторна капачка-има делко!
В най-горня ред визирам,че на капачката му викате делко.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Колеги да поясня!С Вебер-Марелли съм!Нямам делко или капачки или друго, а само импулсен датчик и две стандартни бобини.Комутатора е в компа.Само той работи!Комутатора де!Останалото е.Имам голямо съмнение,че е от таблото на бушоните.Имах с него проблем преди две години в Турция.Сега чакам да спре дъжда и ще го ръчкам.Приемам идеи всякакви!Дори и най-щантавите
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment